Corona

Beste Klant,

In deze bizarre omstandigheden wensen we onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed als mogelijk te beschermen. Daarom hebben we enkele acties ondernomen :

We volgen de maatregelen die de overheid ons oplegt en sluiten de winkel op zaterdag en zondag en dit tot 3 april. Tijdens de week zijn we geopend van maandag tot en met vrijdag van 10 u tot 19 u. Ook op maandagvoormiddag en dinsdag (onze gebruikelijke sluitingsdagen) is de winkel open en dit tot 3 april.

Onze coffeecorner en ballenbad blijven echter gesloten en ook deze maatregel geldt tot 3 april.

We hebben ons voorzien van ontsmettende producten voor klanten en personeel zodat we besmettingen via contact zo veel mogelijk proberen te beperken. Ons team werd volledig ingelicht betreffende de te volgen hygiëne en de te respecteren afstand tussen personen.

Wenst u een artikel aan te kopen zonder langs te komen, laat het ons gerust weten. We zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk bij u geleverd wordt, na bankbetaling.

Nog vragen ? U kan ons altijd bereiken op het nummer 053/64 59 40 of via onze website of facebookpagina

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info