Openingsuren:
Maandag13u30 - 18u00
DinsdagGesloten
Woensdag10u00 - 18u00
Donderdag10u00 - 18u00
Vrijdag10u00 - 18u00
Zaterdag10u00 - 18u00
Zondag13u30 - 18u00
00u00 - 00u00 : Nu gesloten
close menu

Loop even mee en ontdek Fashion Forum

Home / Loop even mee en ontdek Fashion Forum

Daar waar een lange tijd terug de gebouwen van breifabriek De Backer stonden, vind je vandaag Fashion Forum. Een riante winkelwandelzaak van bijna 3000 m2  voor dames, heren en kinderen.

Anne De Backer, de derde generatie, zet zich samen met haar team elke dag in om een heel divers cliënteel aan te spreken. Dat betekent dus ook een ruim aanbod: collecties voor iedereen, van 3 maanden tot 99 jaar oud.

Rond het centraal atrium liggen negen winkels. Je vindt voor elk wat wils. Van business pak tot short & polo voor heren, van feestjurken tot homewear voor dames, van communiekledij tot speelkledij voor de kinderen.

Alle collecties worden stijlvol gepresenteerd en aangevuld met kwaliteitsaccessoires, dit door stylisten die je met de glimlach begeleiden bij je keuze: pasvorm, kleur, kwaliteit…ze kennen hun collecties door en door.  Je houdt van passen… Prima, ze nemen alle tijd voor jou. Je hebt weinig tijd? Net zo goed…En moet er toch nog een kleine aanpassing gebeuren? Dat kan. De naaister zorgt voor perfecte retouches.

Bovendien kan je bij een fris biertje of heerlijke kop koffie nagenieten van je aankopen in onze eigen bar en de kinderen en/of kleinkinderen kunnen zich uitleven in het ballenbad.

Je bereikt Fashion Forum langs de oude steenweg tussen Aalst en Ninove. Onze winkel heeft geen trappen en is dus toegankelijk voor mindervaliden of minder mobiele mensen. Geen zorgen over een parkeerplaats, want die vind je op de gratis parking voor onze deur.