Openingsuren:
Maandag13u30 - 18u00
DinsdagGesloten
Woensdag10u00 - 18u00
Donderdag10u00 - 18u00
Vrijdag10u00 - 18u00
Zaterdag10u00 - 18u00
Zondag13u30 - 18u00
00u00 - 00u00 : Nu gesloten
close menu

Retours & inruilen

Home / Retours & inruilen

RETOUR EN OMRUILEN

TERMIJN

Vanaf het moment dat je jouw artikel thuisbezorgd krijgt, heb je 14 dagen bedenktijd. Wanneer je niet tevreden bent over een artikel, kan je het binnen deze termijn gratis retour sturen.

ARTIKELEN RUILEN

Als je ter vervanging een ander artikel wil, bijvoorbeeld een kledingstuk in een andere maat of kleur, dan kan je dit doen of in de winkel. Voordeel is dat je meteen ziet of het artikel de gewenste kleur, de juiste pasvorm of maat heeft.

Heb je hierover vragen, dan kan je steeds een mail sturen naar webshop@fashionforum.be. Je kan ook bellen op het nummer 053/64.59.40.

ARTIKELEN GRATIS RETOURNEREN

Er zijn twee manieren om een artikel te retourneren. We raden aan om het retourlabel van bpost gebruiken dat in jouw pakket zit.

  • Wanneer je het pakket ontvangen hebt, heb je veertien werkdagen (7 dagen bedenktijd + 7 dagen tijd om te retourneren) de tijd om het artikel aan ons terug te sturen. Dit doe je door het retourlabel op de bovenzijde van de verpakking te kleven. Dit kan door op de originele verpakking het oorspronkelijke verzendlabel te overplakken met het retourlabel.

Je geeft het retourpakket vervolgens af in een bpost-kantoor.

Wij proberen steeds binnen de vijf werkdagen alle retours te verwerken, de terugbetaling gebeurt op het rekeningnummer waarmee je de initiële aankoop deed.

Heb je hierover vragen? Dan kan je ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10 tot 18 uur op het nummer 053/64.59.40. In het weekend is de klantenservice telefonisch niet bereikbaar.  Je kan wel ten allen tijde een mail sturen naar webshop@fashionforum.be .

  • Je retourneert jouw artikel(s) in de winkel en ontvangt jouw geld terug.

Bij acties koppelverkoop of solden, zal de korting verrekend worden bij retour. De hoogste korting wordt toegekend aan het artikel met de hoogste prijs. Bij retour van één item bij een koppelverkoop zal de korting dus ook in mindering gebracht worden. Neem gerust contact op indien je een vraag hebt bij het plaatsen van een bestelling tijdens deze acties.

RETOUR STUREN- VOORWAARDEN

Indien je een artikel wil retourneren, dien je rekening te houden met volgende punten.

RETOURADRES

FASHION FORUM NV
STEENWEG 403
9470 DENDERLEEUW

BELANGRIJKE VOORWAARDEN

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:

  1. De zending dient voorzien te zijn van een geldig retourlabel. Wij raden je aan om jouw retour als postpakket te versturen.
  2. Het artikel dient/de artikelen dienen in originele verpakking retour te worden gestuurd. De verpakking dient compleet en onbeschadigd te zijn.
  3. Het artikel dient/de artikelen dienen onbeschadigd, ongewassen, ongedragen te zijn en geen gebruikssporen te vertonen.
  4. Het artikel/de artikelen dienen voorzien te zijn met het origineel etiket met specifiek label.

Wij crediteren geen beschadigde en/of gebruikte artikelen. Een retourzending of een retourzending zonder retourlabel, wordt niet door ons in ontvangst genomen en gaat per omgaande retour naar de afzender. Eventuele kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn, of waarvan de verpakking/beveiligingsetiket beschadigd is of ontbreekt, worden eveneens niet geaccepteerd en gaan direct retour naar de afzender. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Mocht jouw bestelling beschadigd bezorgd zijn, vragen we je dit zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 48 uur na ontvangst aan de klantenservice te melden.