Openingsuren:
Maandag13u30 - 18u00
DinsdagGesloten
Woensdag10u00 - 18u00
Donderdag10u00 - 18u00
Vrijdag10u00 - 18u00
Zaterdag10u00 - 18u00
Zondag13u30 - 18u00
00u00 - 00u00 : Nu gesloten
close menu

Retours & omruilen

Home / Retours & omruilen

RETOUR EN OMRUILEN

TERMIJN

Vanaf het moment dat je jouw artikel thuisbezorgd krijgt, heb je 14 dagen bedenktijd. Wanneer je niet tevreden bent over een artikel, kan je het binnen deze termijn gratis retour sturen.

ARTIKELEN RUILEN

Als je ter vervanging een ander artikel wil, bijvoorbeeld een kledingstuk in een andere maat of kleur, dan kan je dit doen of in de winkel. Voordeel is dat je meteen ziet of het artikel de gewenste kleur, de juiste pasvorm of maat heeft.

Heb je hierover vragen, dan kan je steeds een mail sturen naar info@fashionforum.be. Je kan ook bellen op het nummer 053/64.59.40.

ARTIKELEN GRATIS RETOURNEREN

  • Je retourneert jouw artikel(s) in de winkel en ontvangt jouw geld terug.

AFGEPRIJSDE ARTIKELEN KUNNEN NIET GERUILD OF GERETOURNEERD, NOCH GERESERVEERD WORDEN.

RETOUR STUREN- VOORWAARDEN

Indien je een artikel wil retourneren, dien je rekening te houden met volgende punten.

BELANGRIJKE VOORWAARDEN

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:

  1. De zending dient voorzien te zijn van een geldig retourslabel. Wij raden je aan om jouw retour als postpakket te versturen.
  2. Het artikel dient/de artikelen dienen in originele verpakking retour te worden gestuurd. De verpakking dient compleet en onbeschadigd te zijn.
  3. Het artikel dient/de artikelen dienen onbeschadigd, ongewassen, ongedragen te zijn en geen gebruikssporen te vertonen.
  4. Het artikel/de artikelen dienen voorzien te zijn met het origineel etiket met specifiek label.

Wij crediteren geen beschadigde en/of gebruikte artikelen. Een retourzending of een retourzending zonder retourslabel, wordt niet door ons in ontvangst genomen en gaat per omgaande retour naar de afzender. Eventuele kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn, of waarvan de verpakking/beveiligingsetiket beschadigd is of ontbreekt, worden eveneens niet geaccepteerd en gaan direct retour naar de afzender.

Mocht jouw bestelling beschadigd bezorgd zijn, vragen we je dit zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 48 uur na ontvangst aan ons te melden.