Openingsuren:
Maandag13u30 - 18u00
DinsdagGesloten
Woensdag10u00 - 18u00
Donderdag10u00 - 18u00
Vrijdag10u00 - 18u00
Zaterdag10u00 - 18u00
Zondag13u30 - 18u00
00u00 - 00u00 : Nu gesloten
close menu

Veelgestelde vragen

Home / Veelgestelde vragen

IS VERZENDING EN RETOUR GRATIS?

Ja, binnen België en Nederland is verzending gratis vanaf 90 euro. Is het bedrag van jouw bestelling lager dan 90 euro, dan wordt er een verzendingskost aangerekend van vijf euro. Je kan ook kiezen voor afhaling in onze winkel in Denderleeuw. Deze verzendmethode is altijd gratis.

Je kan steeds gratis retourneren vanuit België en Nederland met de Bpost retourlabels of in onze winkel. Is het artikel niet naar wens? Dan storten wij je geld terug. Elke bestelling kan binnen de veertien kalenderdagen gratis geretourneerd of omgeruild worden.

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING BEZORGD?

De meeste bestellingen worden binnen de één à drie werkdagen bezorgd. Wij proberen dezelfde dag nog je artikel(s) klaar te maken zodat bpost dit de volgende dag kan ophalen. Nederlandse klanten rekenen best één werkdag extra.

WAAROM HEB IK GEEN BESTELBEVESTIGING ONTVANGEN?

Oei, er is waarschijnlijk iets fout gelopen. Heb je je spamfolder al nagekeken? Soms komt een mailtje terecht in je ongewenste e-mails. Niet gevonden? Dan neem je best even contact op met onze klantenservice .

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE BELGISCHE MAAT EN EEN ANDERE MAAT OP HET LABEL?

De Belgische maat is de confectiemaat die standaard in België wordt gebruikt. De maat op het label is de maat die het merk gebruikt. Dit kan een Italiaanse, Duitse, Nederlandse, Franse of Belgische maat zijn. Weet je precies welke maat je altijd hebt bij een bepaald merk? Dan let je best op de maat op het label.

Vind je niet meteen de juiste maat? Meer info kan je terugvinden wanneer je klikt op maattabel. Deze maattabel is beschikbaar bij elk individueel kledingstuk naast ‘Kies een maat’.

WAT ZIJN DE OPENINGSUREN VAN DE WINKEL?

Onze winkel in Denderleeuw is open op:

 • op maandag van 13u30 tot 18u00
 • van woensdag tot zaterdag doorlopend van 10u00 tot 18u00
 • op zondag van 13u30 tot 18u00

VEILIG BETALEN

Fashion Forum garandeert dat je als klant uiterst veilig betaalt. Voor online betalingen maken wij gebruik van de diensten van Mollie, in Europa gekend als één van de grootste en veiligste betaalsystemen. Bovendien zullen jouw rekeningnummers altijd afgeschermd blijven wanneer je betaalt.

BETAALMOGELIJKHEDEN

 • Bancontact
 • KBC Betaalknop
 • ING Home’Pay
 • Belfius Direct Net
 • Ideal
 • PayPal
 • Mastercard
 • American Express

Hoe werkt het?

Op de pagina waar je jouw bestelling afrekent, kies je het type creditcard waarmee je wil betalen. Voer je creditcardgegevens (jouw naam, kaartnummer en controlenummer, geldigheidsdatum van je kaart) in.

Zodra je creditcard is aanvaard, voeren we je bestelling door. Je krijgt een e-mail met de bevestiging van je bestelling.

HOEVEEL VERZENDKOSTEN MOETEN BETAALD WORDEN?

Fashion Forum rekent geen verzendkosten aan wanneer het bedrag hoger ligt dan 90 euro. Bij een bestelling lager dan 90 euro, wordt er een verzendingskost van vijf euro aangerekend.

MOET IK RETOURKOSTEN BETALEN?

Wij voorzien dat je jouw artikelen gratis kan retourneren, indien je niet tevreden bent over het aangekochte artikel. Artikels terugsturen doe je door het retourlabel te gebruiken dat bij je pakket bijgevoegd zit.

SNELLE VERZENDING

Fashion Forum garandeert een snelle verzending van artikels. Wij doen er alles aan om op de dag van jouw bestelling het pakje klaar te maken, zodat het de dag erop kan opgestuurd worden via bpost. Gemiddeld duurt het één à drie dagen vooraleer je jouw pakje ontvangt.

GRATIS RESERVEREN

Kledingstukken uit de webshop, kan je gratis reserveren in de fysieke winkel in Denderleeuw. Op deze manier bekijk je rustig van thuis uit welke kledingstukken je wenst aan te kopen en kan je ze voor een periode van vijf dagen reserveren in de winkel. Zo ben je zeker dat het gewenste kledingstuk voorradig is en kan je het vervolgens op een tijdstip naar keuze komen passen. Heb je hierover nog meer vragen? Neem dan gerust met ons op via 053/64.59.40 of via ons contactformulier.

GRATIS AFHALEN IN DE WINKEL

 Bij Fashion Forum kan je de bestelde kledij afhalen in de winkel.

Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn in volgende gevallen:

 • Op deze manier kan je bijvoorbeeld ook in het weekend je favoriete kledingstuk online aankopen en het zaterdag of zondag komen ophalen. Tijdens het weekend is Fashion Forum immers doorlopend open op zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op zondag van 13u30 tot 18u00.
 • Je vermijdt een verzendingskost van 5 euro wanneer het aangekochte bedrag lager ligt dan 90 euro.

Heb je hierover nog vragen? Neem dan contact met ons op via 053/64.59.40 of via ons contactformulier.